Juridische mededeling

Mouthaan & Interhjis BV

Bezoekadres
Plaza 24C (havennummer M022), 4782 SK MOERDIJK

Postadres
Postbus 50, 4780 AD MOERDIJK

Telefoon: (0168) 38 68 00
Fax: (0168) 38 68 05
E-mail: mail@mouthaaninterhijs.com 

Juridische mededeling

Handelsregister: Breda 55043275
Directeur: Simone van den Berg

BTW: NL851543054B01

Aansprakelijkheid voor inhoud

We streven naar volledigheid, juistheid en actualiteit van onze pagina's, maar we kunnen hiervoor geen garantie bieden. Volgens § 5 paragraaf 1 van TMG, zijn wij als
dienstenaanbieder verantwoordelijk voor de inhoud van die sites die wij aanbieden,
maar hebben niet de plicht om de verder gegeven of opgeslagen informatie te controleren (§ § 8-10 TMG). Mochten wij toch schendingen van de wet vaststellen verwijderen we de betreffende inhoud onmiddellijk. Een overeenkomstige verplichting kunnen we op zijn vroegst aannemen vanaf het tijdstip van de in kennis stelling van specifieke inbreuken. Wij vragen uitdrukkelijk naar relevante aanwijzingen.

Aansprakelijkheid voor links 

Als onze pagina's links bevatten naar websites van derden, wijzen wij erop dat we op de inhoud van deze website heeft geen invloed hebben. Voor de juistheid van de inhoud van dergelijke pagina’s is uitsluitend de aanbieder verantwoordelijk, in dit verband kunnen we dus geen verantwoordelijkheid nemen. De websites van derden hebben we op het moment dat de link werd gemaakt, gecontroleerd op mogelijke schendingen van de wet, maar konden geen overtredingen vaststellen. Een doorlopende evaluatie van de inhoud van de gelinkte sites, zonder verder bewijs van inbreuken op de wet, is voor ons een proces dat onredelijke kosten veroorzaakt. In het geval dat we schendingen van de wet vaststellen, worden de links onmiddellijk verwijderd.

Auteursrecht

Door de aanbieder aangeboden inhoud en werken op deze websites,  zijn onderworpen aan het Duitse auteursrecht. Bijdragen van derden worden als zodanig aangeduid. De
reproductie, aanpassing, verspreiding of enige andere vorm van expllitatie buiten de beperkingen van het auteursrecht vereist, de schriftelijke toestemming van de auteur of maker. Alle kopieën van deze pagina's zijn uitsluitend voor eigen gebruik en niet toegestaan ​​voor commerciële doeleinden.

Privacy beleid

We zijn niet verantwoordelijk voor de veiligheid van de gegevensoverdracht via het internet, meerbepaald bij de overdracht van gegevens in e-mail verkeer en het risico van toegang door derden. Als we persoonlijke gegevens verzamelen op onze website, dan gebeurt het verstrekken van gegevens op vrijwillige basis door de gebruikers zelf. Wij zullen deze gegevens zonder expliciete toestemming van de gebruiker niet verder geven aan derden. In onze colofon verbieden we het beschikbaar maken van contactgegevens door derden voor marketing doeleinden.