Werken bij M&I - SpanSetVacature Accountmanager

Gezien de explosieve groei die ons bedrijf Mouthaan & Interhijs, m.i.v. 1 januari 2015 onderdeel van het wereldwijd opererend bedrijf SpanSet Inter doormaakt, zijn wij op zoek naar een Accountmanager met kennis van en affiniteit met de hijs- en heftechniek, vastzetten van lading en veilig werken op hoogte.

In deze functie ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het initiëren van nieuwe klantrelaties in de hijs- en heftechniek, en het uitbreiden van bestaande relaties in hoofdzakelijk Zuid Holland en Brabant. Je maakt een plan van aanpak bespreekt deze met directie en vervolgens ga je gericht te werk. Je bezoekt relaties uit jouw eigen netwerk en je zoekt nieuwe relaties op om de diverse hijs & hefoplossingen onder de aandacht te brengen. Jouw kennis, kunde en gunfactor zorgen ervoor dat je nieuwe relaties aan je weet te binden.

Taken van de Accountmanager Hijs en Heftechniek:

• Het opzetten, realiseren en controleren van verkoopplannen, -budgetten en bijbehorende marges.
• Het actief benaderen van en het houden van contacten met (potentiële) klanten in de regio en
• Het adviseren over en verkopen van inspectie, keuring en producten.
• Het bezoeken van klanten en het geven van algemene bedrijfspresentaties en product specifieke presentaties
• Het opvolgen van uitgebrachte offertes volgens afgesproken procedures.

Functie eisen voor de Accountmanager Hijs en Heftechniek:

• Een afgeronde MBO/HBO opleiding, in een technische richting (pre) en in het bezit van aanvullende commerciële cursussen en/of opleidingen.
• Een aantal jaren relevante werkervaring in een commercieel technische functie, waarbij kennis van hijs- en heftechniek en/of aanverwante producten een zeer grote pre is.
• Zeer goede communicatieve, overtuigende en adviserende vaardigheden.
• Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wij bieden de Accountmanager Hijs en Heftechniek:

• Een zeer afwisselend takenpakket met veel verantwoordelijkheid en vrijheid.
• Een marktconform salaris, aangevuld met een leaseauto, laptop en mobiele telefoon.

Informatie:
Simone van den Berg
telefoonnummer : 0168-386800 of 06 – 42480761

Vacature Servicemonteur


Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een servicemonteur die zich bezig houdt met het inspecteren, certificeren, onderhouden en repareren van kranen en hijs- en hefmiddelen.

De taken

Het zelfstandig verrichten van service, reparatie, onderhoud en uitvoeren van veiligheidsinspecties aan hijsinstallaties zoals bovenloopkranen, portaalkranen, hijs- en hefmiddelen op locatie bij klanten. Verder verhelp je storingen in deze installaties.

Aspecten van constructie, mechanica, elektra en besturing komen hierbij veelvuldig voor. Ook dien je administratief goed te zijn onderlegd; nauwkeurigheid is hierbij belangrijk. Tevens bespreek en evalueer je de verrichte werkzaamheden met de klant en adviseer je de klant over eventuele vervolgstappen.

De bevoegdheden

Als Servicemonteur heb je de bevoegdheid om zelfstandig de hijsinstallaties te keuren en digitaal keuringsrapporten in te vullen. Verder heb je de bevoegdheid om advies aan de klant uit te brengen met betrekking tot het nemen van maatregelen en reparaties naar aanleiding van uitgevoerde werkzaamheden. Je legt verantwoording af aan de Werkvoorbereider/Planner.

Het profiel

Jij hebt een MBO werk-denk niveau 3/4 en een afgeronde opleiding in de richting van Elektrotechniek en/of Werktuigbouwkunde. Je hebt werkervaring als Servicemonteur en productkennis van hijsinstallaties en NEN 3140. Je hebt technische cursussen zoals elektrisch schakelen en besturingstechniek gevolgd.

Het hebben van een EKH (Erkende Keurbedrijven Hijs- en Hefmiddelen - O.D.H. – B.D.H) diploma strekt tot aanbeveling.

Verder ben je communicatief- en luistervaardig en in staat je in te leven in de klant waardoor je een juiste vertaalslag kan maken van de klantbehoefte naar klantgerichte acties. Daarnaast signaleer je commerciële mogelijkheden, je ziet kansen en benut deze. Verder heb je oog voor veiligheid, werk je kwaliteit gericht, je levert kwalitatief goed werk af en controleert of het eigen werk aan de kwaliteitsnormen en de geldende veiligheidsvoorschriften voldoet.


Bijzonderheden

Als Servicemonteur dien je in het bezit te zijn van VCA VOL en rijbewijs BE.
Van de servicemonteur wordt bereidheid tot het verder ontwikkelen in het vakgebied verwacht.

Arbeidsvoorwaarden

Heb je altijd al Keurmeester/ Inspecteur en Monteur in één willen worden? Spreekt Schakeltechniek jou aan?
Heb jij kennis van het werken bij een Erkend Keurbedrijf in de hijs en hefmiddelen? En wil je alles leren 'boven de haak' en/of “onder de haak”? Indien je per direct op zoek bent naar een veelzijdige en uitdagende functie bij een energiek bedrijf, reageer dan snel op deze vacature. Wij bieden jou een uitdagende functie in een ervaren, dynamisch en innovatieve organisatie. Het arbeidsvoorwaardenpakket is mede gebaseerd op leeftijd, opleiding en ervaring.

Informatie:
Simone van den Berg
Telefoonnummer : 0168-386800 of 06 – 42480761